Vacature Directeur

Vacature Directeur

Stichting de Wederkerigheid is een kleinschalige maar ambitieuze zorgonderneming gevestigd op Landgoed de Reehorst in Driebergen. Wij bieden op kleine schaal woon- en werkoplossingen voor volwassenen met een afstand tot de maatschappij en/of de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen mensen bij het (her)vinden van hun plek in de samenleving, onder meer door het werken en wonen op het landgoed en de klein­schalige boerderij. We doen dat vanuit een holistisch mensbeeld en op antroposofische grondslag. Meer informatie over hoe wij werken is te vinden op onze website. Het bestuurlijk model van onze organisatie gaat veranderen en daarom zoeken wij een

ONDERNEMENDE DIRECTEUR

Het gaat om een tactisch operationele directiefunctie voor ca. 28 uur per week. De directeur zal samen met het toezichthoudend bestuur het reeds opgestelde strategisch plan ten uitvoer gaan brengen en de dagelijkse leiding nemen over De Wederkerigheid. Hij of zij legt verantwoording af aan het bestuur en handelt binnen de kaders van het door het bestuur vastgestelde beleid. De Wederkerigheid is een platte organisatie zonder managementlagen, met zelfsturende teams die werken vanuit gedeelde verant-woordelijkheid. Er wordt toegewerkt naar meer (zelf)ondernemerschap.

Wij zoeken een sociaal ondernemer, een zorgmanager met ervaring in het initiëren, sturen en realiseren van veranderprocessen binnen een groeiende zorgorganisatie. De directeur zal de verantwoordelijkheid dragen over de zorg, management en bedrijfs­voering, alsmede de gewenste innovatie binnen het werkgebied. Er is behoefte aan iemand die kan enthousiasmeren en de onderneming van de pioniersfase naar de differentiatiefase kan brengen. Iemand die, met open blik, interesse en vanuit gelijkwaardigheid, medewerkers en cliënten kan inspireren en het netwerk verder kan uitbreiden. Iemand die oog voor het zakelijk belang kan combineren met kwalitatief hoogwaardige zorg en een warm hart voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers.

Wij vragen van de nieuwe directeur een hands-on instelling en bewezen ervaring en affiniteit met de doelgroep (GGZ) en een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast affiniteit en ervaring met de antroposofie, bekendheid met Wmo en de participatiesamenleving, kennis en ervaring met zorgfinanciering, organisatieontwikkeling in het algemeen en financieel management in het bijzonder, en die vaardig is in het opstellen van beleidsstukken en operationele richtlijnen.

Wij bieden een interessante, uitdagende en afwisselende functie voor in eerste instantie een aanstelling van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en wederzijds enthousiasme, kan dit daarna worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van ervaring en conform onze CAO.

Heb je interesse en wil je het functieprofiel ontvangen, een vraag stellen of direct solliciteren? Neem dan voor 26 augustus 2020 contact met ons op via: info@dewederkerigheid.nl