Landgoedwinkel De Eekhoorn

Stichting De Wederkerigheid biedt in haar landgoedwinkel mooie biologische seizoensproducten aan van eigen land, van de boerderij en uit eigen keuken. Denk daarbij aan verse groente en fruit, vlees en vleesproducten, noten, bloemen, jam, sappen, koekjes, etc. Ook zijn er artistieke producten te koop uit ons atelier, zoals handgemaakte ansichtkaarten, diverse wolproducten en zelfs complete schapenvachten.

Voor De Wederkerigheid biedt de landgoedwinkel een mooie aanvulling op de werkzaamheden die de bewoners en deelnemers van De Wederkerigheid kunnen uitvoeren en waarmee zij ervaring op kunnen doen en hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Van het vervaardigen van handgemaakte spullen in het atelier voor de verkoop, tot het afwegen en prijzen van bijvoorbeeld noten, tot het werk in de keuken om vruchten in te maken of koekjes te bakken. Daarnaast zijn de klanten die naar de winkel komen, ook een link naar de wereld buiten onze eigen mini-maatschappij op het landgoed.

Indien je boodschappen komt doen bij De Eekhoorn, koop je niet alleen eerlijke biologische producten van lokale teelt, maar steun je ook meteen een goed doel. Hiernaast vind je de actuele openingstijden van de winkel en de producten die je dit seizoen kunt verwachten. Wij ontvangen je graag!

Mocht je een grote bestelling willen doen of je inkopen op een ander moment komen ophalen? Neem dan even per mail contact met ons op om een afspraak te maken via eekhoorn@dewederkerigheid.nl.

Openingstijden

De winkel is weer geopend van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 - 14:00. Niemand in de winkel? Bel even naar de Werktelefoon: 0650467236.
eekhoorn@dewederkerigheid.nl

Actueel aanbod

Diepgevroren lamsvlees, verse eieren, noten, sappen, compote, jam, wolproducten, handgemaakte artikelen uit het atelier.