Nieuws en Informatie

Op deze pagina informeren wij over actuele ontwikkelingen, wetenswaardigheden, activiteiten en evenementen bij De Wederkerigheid. Ook zullen wij hier af en toe foto's en video's plaatsen.

Social Media

Wij zijn ook actief op social media, hier delen wij naast informatie over onszelf ook ontwikkelingen in de markt en wetenswaardigheden over onderwerpen die ons na aan het hart liggen. Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter, Instragram en LinkedIn.

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per kwartaal versturen wij een nieuwsbrief met algemene informatie en soms een extra nieuwsbrief als er een evenement aan komt of met speciale aanbiedingen van de winkel. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hiernaast, hiermee geef je toestemming om informatie per mail van ons te ontvangen. Na het invullen en verzenden van je gegevens, ontvang je een mail waarin je de inschrijving kunt bevestigen.

Voor meer informatie over hoe wij omgaan met je gegevens, verwijzen wij naar PRIVACY.


Oktober 2019

De nieuwe website is live!

Nu de organisatie een nieuwe fase in is gegaan, vonden we het ook tijd worden voor een vernieuwde website. Ook is er gekozen voor een nieuw logo met beeldmerk.

In het beeldmerk herken je de lemniscaat die staat voor wederkerigheid, vanaf het begin af aan verbonden met onze stichting. Door de 'vleugeltjes' zou je er ook een paar ogen in kunnen zien. Dit staat voor het echt 'zien' van de mens met al haar talenten en eigen aardigheden. Ook zou je er een bril in kunnen zien, deze staat voor het extra paar ogen dat meekijkt met onze bewoners en deelnemers in de vorm van begeleiders die klaar staan met raad en daad. De kleur groen is gebleven, omdat deze onlosmakelijk verbonden is met de natuur en het landgoed waarop wij wonen en werken.