landgoed
logo

Nieuws

Opbrengst Turamali-project € 640,- !!

Zaterdag 21 juni hadden wij een fantastische Open Dag.

De zon scheen  volop, regen bleef achterwege en onze kraampjes met heerlijke taart en broodjes, met producten uit de moestuin, met zelfgemaakte producten en verkoop voor het Turamaliproject, werden druk bezocht.

De sfeer voelde gemoedelijk en open, ons koor kreeg een warm applaus. Veel kinderen bezochten onze mooie biggen en/of maakten bijenhotels. Heel veel mensen zijn rondgeleid over het landgoed wandelend en/of met paard en wagen.

Trots op onze bewoners en deelnemers die hier ieder op eigen wijze hun bijdrage aan geleverd hebben, blij met een geweldig team van medewerkers en vrijwilligers die dit mede mogelijk maakten.

Deze Open Dag was de laatste actie in het kader van het Turamali- project. We zijn met Kerst begonnen. We hebben op een Kerstmarkt gestaan waarvan een deel van de opbrengst bestemd was voor het project. Ook hebben we op een schapenmarkt gestaan.

Bewoners en deelnemers hebben diverse zelfgemaakte producten gemaakt, zoals houten onderzetters, kristaltekeningen en haak- en naaiwerk.

Wendela Copijn (www.karbonkel.nl) heeft de helft van de opbrengst van de verkoop van toermalijnen en transparantkaarten geschonken. Louise Kelder heeft zich op verschillende locaties ingezet met een presentatie over de toermalijn, het bekendmaken van ons projekt en heeft ons bijgestaan bij de verkoop.

In totaal hebben we €640,- opgehaald voor de straatkinderen van Madagaskar

Dank aan allen die hebben iets hebben gekocht of geschonken!!